Sidste NYT

D. 25. august 2017.
Søde dygtige Selma Solskin bestod DRK’s kvalprøve d. 24.8.2017, hun var så dygtig og fik stor ros for sin brug af næsen, Selma er så ærlig og vil så gerne behage mig og hun satte ikke en pote forkert, så jeg er så glad. Hendes skønne søn B. Wombat var også oppe og bestod han er en skøn hanhund som ligesom sin mor meget gerne vil behage. Så en fantastisk dag i det Nordsjællandske 🙂

D. 13. juni 2017.
Så blev flødekanderne 1 år her d. 11.6., tænk at der allerede er gået 1 år, tiden flyver afsted 🙂 Vi har kun fået lutter gode tilbagemeldinger fra vores søde hvalpekøbere, alle flødekanderne fungerer super fint og alle er glade for dem, så det kan jo ikke være meget bedre. Bertha og jeg træner nu mere og mere apportering og hun er meget lærernem og meget glad for at bestille noget, hun har tænd og sluk knappen som er skønt, herhjemme er hun rolig og når vi træner så er der fart på og hun er på, skønt. Vi har nu talt meget om at lave et sidste kuld hvalpe på Selma, for vi vil meget gerne have en hvalp mere efter hende, hun er sådan en vidunderlig tæve med det skønneste temperament og derfor planlægger vi et sidste kuld på hende i sommeren 2018. Mere info herom senere på året.

D. 4. januar 2017.
Så tog vi hul på et nyt år. Vi for stadig kun gode tilbagemeldinger på flødekanderne som alle fungere fantastisk i deres familier, hvilket vi jo er super glade for. Der er ingen tvivl om at Selma har præget dem på bedste vis, og Selma er en skøn hund som jeg sætter stor pris på at have i mit liv, hun er min skygge, troede ikke det kunne lade sig gøre at få en Pølse nr. 2 men må sige at hun er meget tæt på at være det, vi er begyndt at træne igen og Selma elsker at vi gør noget sammen. Bertha og jeg fortsætter med at træne i DKK her i foråret, syntes det er så godt at de møder andre hunderacer og hun elsker det, planen er så at vi senere på året skal igang med at træne lidt mere apportering, evt. en brugsprøve, men nu ser vi hvad vi gør, en ting er sikkert hundene elsker det at træne og være sammen med mig og det gør jeg jo også.

D. 6. oktober 2016.
Så er Flødekanderne ved at være 4 mdr. og vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores søde hvalpekøbere, så det er jo helt fantastiskt. Vores egen Bertha er også meget nem og hun er nu startet op på DKK’s hvalpetræning og sikken en fest, men hun tager alt i stiv arm og elsker alle.

D. 31. juli 2016.
7 uger er flødekanderne nu, hold da op hvor tiden er gået stærkt, om en uge så rejser de første 3 hvalpe, Baloo som skal bo hos Rikke og Joachim og deres 3 søde drenge, Betty skal bo hos Inga og Børge, Bessie skal bo hos Bente og Peter, og de sidste to Bertil som skal bo hos Kirsten & Aldred og B. Wombat som skal bo hos Connie bliver her en uge mere og så er der Bertha (som bliver her hos os). Vi er så taknemmelige over at vi har fået så fantastiske hjem til vores hvalpe, tak til vores søde hvalpekøbere. Der sker en masse med dem nu og i week-enden har de været ude og køre i bil to gange og det gik super fint, de peb lidt i starten men så legede de i buret og efterfølgende lagde de sig til at sove, de er så nemme og søde 🙂

D. 21. juli 2016.
Så er flødekanderne snart 6 uger, kan slet ikke forstå hvor tiden er blevet af, der sker så meget hele tiden og de er så søde og skønne og meget nemme, så det har været en stor fornøjelse at have dem omkring os. De har nu fået deres anden ormekur og det tog de også i stiv pote. D. 3.8. skal de sundheds checkes, chipses og vaccineres og d. 6.8. rejser de hjemmefra, der bliver stille men vi skal jo selv beholde Bertha så helt stille bliver her ikke..

D. 12. juli 2016.
Så blev de 4 uger de søde flødekander, og hold nu op der sker mange ting nu, de er nu mere ude (når vejret tillader det) og de har haft mange besøg som de tager i stiv pote, de syntes bare det er hyggeligt at nogen vil kæle med dem – de har også fået ormekur hvilket ikke gav anledning til noget postyr, så alt I alt så er de bare nogle skønne hvalpe.

D. 2. juli 2016.
Så blev Solskins hvalpene – eller flødekanderne eller Turtlerne (de har mange navne) 3 uger, puha tiden går stærkt, de er så søde og stavrer rundt og er så småt begyndt at lege med hinanden, de for nu mad 4 gange om dagen og de er så dygtige til at spise, Selma supplerer med mælk, men kunne både se og høre på dem at det var nu de skulle til at have ekstra mad udover mælken. Idag er de flyttet ud i vores bryggers/grovkøkken, her er mere plads at bevæge sig rundt på, det tog de i stiv arm, og da de først havde undersøgt rummet så gik de alle op i deres “seng” og tog en lang morfar 🙂

D. 28. juni 2016.
Solskins hvalpene har nu alle fået øjne, uha de er søde 🙂 de er også begyndt at stavre rundt i kassen med lyd på. Selma passer dem stadig til ug + og hun har masser af mælk til dem, de vejer nu mellem 1.1 kg og 1.5 kg. så de fylder godt efterhånden.

D. 22. juni 2016.
Solskins hvalpene er nu 11 dage gamle, og de er så søde og fine, de vejer nu fra 850 gram til 1190 gram så de fylder efterhånden godt i kassen. Selma passer dem til ug +, hun elsker at ligge sammen med dem og vi hører ingen larm fra kassen, det er så skønt med sådan en dygtig mor 🙂 Nu har vi fundet navne til dem og de 3 tæver kommer til at hedde: Lab Berka’s Bertha – Lab Berka’s Betty – Lab Berka’s Bessie og hannerne hedder: Lab Berka’s B. Wombat – Lab Berka’s Bertil – Lab Berka’s Baloo.

D. 16. juni 2016.
Så er solskins hvalpene 5 dage gammel og de vokser og vokser, har fået pigment på poter og næser og er bare så søde 🙂 Selma er en fantastisk mor som passer dem 24/7, der er helt ro i kassen så det er så skønt. Selma syntes også det er helt fantastisk at hun for mad 4 gange om dagen, man er vel en labrador 🙂

D. 12. juni 2016.
Så har Selma fået sine hvalpe, fredag morgen var temperaturen nede på 37.1 og Selma var lidt urolig det meste af dagen men sov fint om natten, men så lørdag formiddag så startede hun på oblokningen og kl. 19.50 kom den første hvalp, en STOR tæve på 570 gram som Selma kæmpede noget for at få ud og så kom der 4 hvalpe mere og så troede vi faktisk hun var færdig men nej der kom lige en mere baglæns ud men i fin stand. Så nu ligger der 6 skønne gule hvalpe fordelt på 3 hanner og 3 tæver og Selma er en super mor, hun hviler så meget i sig selv og det gør hun også med sine hvalpe og der er helt ro i kassen, skønt.

D. 1. juni 2016.
Så har Selma fået den sidste herpes vaccine og ormekur og dyrlægen scannede lige en sidste gang og vi så 2 hvalpe og sjovt at se deres små hjerter banke 🙂 Er så spændt på hvor mange hun gemmer på, for syntes godt nok at hun er stor, men nu er der kun 9 dage til det sker og så bliver spændingen udløst 🙂 Vi går nu kun små ture med hende for hun skal jo holdes igang, men vi passer på især i disse varme dage vi pt har…Vi opdaterer så snart der begynder at ske noget, starter med at tage hendes temperatur fra imorgen af.

D. 26. maj 2016
Så er der ikke længe til at Selma skal have sine hvalpe, hun har det strålende, nu for hun jo mad 3 gange om dagen og da Selma jo ELSKER mad så er det altså en fest :-)Hun fylder efterhånden godt, og vi er meget spændte på hvad hun gemmer derinde, men det finder vi jo snart ud af. På tirsdag skal hun have den sidste herpes vaccine og en ormekur og så er vi klar til de kommer…

D. 9. maj 2016
Jubiiiii, Selma er drægtig, så vi venter hvalpe d. 11.6. og vi GLÆDER os 🙂 se mere på hvalpesiden.
Læs venligst nedenstående inden i kontakter os vedr. vores hvalpe:

Vores hvalpe fødes og vokser op indenfor i huset sammen med os og vores anden tæve Abbie samt vores 2 katte altså som en del af vores famile. Vi præger dem på bedste vis samt giver dem en masse oplevelser mens de er hos os. Det betyder vi lægger al vores tid i hvalpene mens de er her og derfor stiller vi også krav til vores hvalpekøbere. Vores hvalpe sælges IKKE til hjem hvor de skal bo/leve i en hundegård eller en baggang. Vi forventer at hvalpen bliver socialiseret og at man er interesseret i at deltage i træning med den på et eller andet plan.

D. 14. april 2016
Ja Selma kom i løbetid 14 dage tidligere end forventet så det har været lidt hektisk med at få tingene til hænge sammen men alt endte lykkeligt 🙂 og vi håber nu på at det har båret frugt – det finder vi ud af omkring d. 9.5 hvor vi scanner Selma 🙂 Jeg har siden jeg så Poker første gang været vild med ham, og efter at have talt med hans ejer ja så var der ingen tvivl, det skulle være ham. Vi skal selv beholde en tæve og vi glæder os så meget til denne kombination 🙂 Selma er og har altid været noget af det nemmeste, hun er altid glad og fro, og så hviler hun i sig selv, når vi træner er hun “på” og når vi er herhjemme så er hun stille og rolig, elsker hendes skønne temperament, og iflg. Lena som har Poker så er han i besiddelse af det samme skønne temperament så der var ingen tvivl om at det var ham som skulle være far til Selma’s hvalpe 🙂

D. 17. marts 2016
Så er tingene faldet på plads og vi planlægger et kuld hvalpe på søde Selma Solskin her til sommer – Selma forventes at komme i løbetid i april så hvis alt går efter planen så skulle vi gerne få hvalpe i juni. Hanhunden er fundet og vi skriver mere om ham når Selma kommer i løbetid 🙂

D. 14. januar 2016
Vi overvejer meget at lave et kuld hvalpe på Selma “Solskin”
(Posters High Performance) til sommer.

Vi er så glade for Selma og vil meget gerne have en efter hende. Hun er en fantastisk dejlig hund med det skønneste temperament, og hun er noget af det nemmeste at træne og være sammen med. Hun hviler i sig selv, og så er hun altid GLAD og sidst men ikke mindst, så er hun sund og rask.

Vi skriver her på hjemmesiden hvis det bliver aktuelt, for der er lige nogle ting der skal falde helt på plads.